όροι και Προϋποθέσεις

Πολιτική ακύρωσης
Η ακύρωση που γίνεται λιγότερο από 3 ώρες πριν από την προγραμματισμένη ώρα παραλαβής υπόκειται σε πλήρες κόστος ταξιδιού.

Η LARNACA-TAXI-TRANSFERS.COM δεν είναι υπεύθυνη για τις πτήσεις των επιβατών, οι οποίες λείπουν, ακυρώνονται, διοχετεύονται και καθυστερούν ή οποιοδήποτε άλλο περιστατικό που έχει ως αποτέλεσμα την μη συμμόρφωση με την απαιτούμενη πολιτική ακύρωσης. Θα προσπαθήσουμε να εκπληρώσουμε τις καλύτερες προσπάθειές μας για την ικανοποίηση των αναγκών των πελατών μας, σε αυτές τις περιπτώσεις, υπό την προϋπόθεση ότι θα χρεωθούν τα τέλη αναμονής ή τις καθυστερημένες ακυρώσεις και επανεκλογές, χωρίς να βλάψουν άλλους αποκλειστικούς πελάτες.
 
Μη εμφάνιση πολιτικής
Σε περίπτωση που ο επιβάτης δεν εμφανιστεί στην καθορισμένη τοποθεσία για την οποία έχει γίνει κράτηση, θα χρεωθεί τέλος μη εμφάνισης ίσο με το κόστος ταξιδίου συν το ισχύον χρόνο αναμονής, διόδια, στάθμευση και δωρεάν.
 
Διαδικασίες πληρωμής
Τα μετρητά ή οι πιστωτικές κάρτες (American Express, Visa και Master Card) είναι το πρότυπο που έχει γίνει δεκτός και έχει συμφωνηθεί με τη μέθοδο πληρωμής.
 
Μέθοδος κράτησης
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΑ, ΕΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΤΕ ΤΗ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ 8 ΩΡΕΣ, ΘΑ ΚΑΛΩΤΕ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΚΡΑΤΗΣΗ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΗΛΕΦΩΝΟ.
Οι κρατήσεις μπορούν να κρατηθούν 24 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα και 365 ημέρες το χρόνο. Κρατήσεις, αλλαγές ή ακυρώσεις μπορούν να γίνουν online ή να καλέσουν τους αριθμούς κράτησης στο +357 2465 2465.